A la nostra Entitat, hem adaptat els nostres protocols i polítiques de privadesa al Reglament Europeu de Protecció de Dades 679/2016 (RGPD) ia la LO 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades personals i garantia dels drets digitals, donat que ens preocupa la seguretat i la protecció de les dades que tractem.

1.- Qui és el responsable del tractament de dades
Roca i Marzà Advocats, amb domicili a Passeig de Pere III, 57B, ENTL. 3ª, 08242 Manresa – és el responsable del correcte tractament de les seves dades. Podeu consultar sobre aquest tractament a través del següent mail [email protected].

2.- Per què utilitzem les vostres dades
Roca i Marzà Advocats, tractem la informació que ens faciliten les persones interessades per tal de:

Complir les prestacions i serveis que subscrivim amb el client.
Tramitar i gestionar les solituds realitzades en relació a productes, serveis i fins i tot els currículums vitae que poguéssim rebre i tractar.
Gestionar la subscripció a la nostra Newsletter de forma periòdica.

3.- Quina és la base legal per al tractament de les dades
La utilització de les dades que ens ha facilitat a través del consentiment és necessària per a la correcta gestió de les relacions amb els usuaris i, a més, poder complir amb les obligacions legals.

En qualsevol moment pot manifestar la seva oposició a l’ús de les seves dades i, per tant, deixar sense efecte qualsevol tipus de gestió amb aquestes dades, quedant únicament les seves dades bloquejades durant el temps legalment previst. Comunicar-vos que el no consentiment pot comportar que els serveis siguin impossibles de prestar.

4.- Comunicació de dades
En principi no se cediran dades tret d’obligació legal.

Ara bé, compartirem les vostres dades amb prestadors de serveis que ens ajuden o donen suport, o col·laboradors externs amb qui hem arribat a acords.

5.- Conservació de dades
Només conservarem les vostres dades personals durant el temps necessari per complir amb la finalitat per a la qual es demanen, mentre que mantinguem una relació contractual, mentre que hi hagi un requisit legal que ho obligui o mentre que no exerceixi cap dels drets que facin que no puguem tractar les vostres dades.

6.- Com puc exercir els meus drets
Com a titular de drets, vostè té el control de les vostres dades i, per tant, en qualsevol moment podeu exercitar els vostres drets, enviant-nos un mail [email protected]

Els drets que pot exercitar són:

Accés – Podreu consultar les vostres dades personals tractades per aquesta Entitat
Rectificació – Podreu modificar les vostres dades personals quan siguin inexactes
Supressió – Podeu sol·licitar l’eliminació de les vostres dades personals
Oposició – Podreu sol·licitar que no es tracti alguna de les vostres dades personals
Limitació del Tractament – Podreu sol·licitar la limitació al tractament de les vostres dades personals en determinades circumstàncies
Portabilitat – Podrà rebre les dades personals que ens hagi facilitat o que hàgim obtingut a la nostra relació contractual, així com transmetre-les a una altra Entitat
S’informa els usuaris, que té dret a revocar el consentiment en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Així mateix, s’informa els interessats que poden presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets.

Per exercitar els vostres drets, acompanyeu a la vostra sol·licitud una còpia del vostre DNI o document equivalent acreditatiu de la vostra identitat.