Herències

El nostre bufet d’advocats és un despatx que se centra en oferir assessorament i serveis jurídics als clients en relació a assumptes d’herència.

Pensar en el després a vegades no és fàcil i tramitar una herència després d’una pèrdua tampoc. Per això, t’ho posem fàcil i ens encarreguem de tot. Recopilem tota la documentació i preparem les escriptures a signar perquè només hagis d’anar a firmar a la notaria el dia i lloc acordats. A part, t’assessorem fiscalment i tramitem els impostos (successions i plusvàlua).

Tant si busques ajuda per un patrimoni petit com per un de gran, podem proporcionar-te l’assessorament legal i el suport que necessites per a navegar per les complexitats del dret de successions. T’atendrà, per cada situació, la persona especialista en cada matèria i actuem en col·laboració per a oferir la millor solució patrimonial i fiscal.

Posa’t en contacte amb nosaltres avui mateix per saber més sobre els nostres serveis i com et podem ajudar a sortejar les complexitats de la planificació i administració d’herències.

Preguntes Freqüents

Existeixen diferents tipus de testaments i de designa d’hereus. Amb un bon assessorament us assegureu de deixar les coses lligades segons les vostres últimes voluntats. Una bona previsió de repartiment dels vostres béns facilitarà molt la seva gestió futura pels hereus; per contra, un mal testament pot provocar discussions i litigis, fàcilment evitables.

Un cop obtinguts el certificats corresponents: defunció, últimes voluntats, assegurances i bancaris, entre altra documentació acreditativa dels béns que formen l’herència. Des de Roca i Marzà ens encarreguem de sol·licitar els certificats i et facilitem la sol·licitud dels que, per qüestions legals, només poden ser sol·licitats per les persones interessades.

Si la persona difunta no havia atorgat testament, caldrà realitzar un tràmit previ de Declaració d’hereus, el qual determinarà qui són els hereus legals de la persona finada. Segons el grau de parentiu, aquest tràmit s’haurà de realitzar via notarial o via judicial.

No, les herències que no continguin immobles es poden liquidar mitjançant una Declaració privada de béns directament a l’Agència tributària de Catalunya.

Sis mesos per a liquidar l’Impost de successions i les plusvàlues municipals. Ara bé, es pot sol·licitar una pròrroga addicional de sis mesos més si s’efectua la petició dins el termini legal corresponent.

Sí, l’Impost de successions i les plusvàlues municipals. És molt important un bon assessorament per no pagar de més ni ara ni en un futur.

En el cas dels testaments sí. En les herències només si hi havia testament. Si és una herència intestada caldrà tramitar la Declaració d’hereus davant la notaria o Jutjat competents territorialment.

Ens vols contactar?

CONTACTAR

* Resposta en 24 hores.

Podem ajudarte.

Som un bufet d’advocats que t’entén i t’ajuda a assolir els teus objectius. En triar-nos, pots estar segur que rebràs l’ajuda i el suport que necessites quan més importa: des del principi fins al final, amb la nostra orientació a cada pas del camí.

¡Contacta amb nosaltres!

SOLICITAR CITA

* Resposta en 24 hores.