Estrangeria

Com a bufet d’advocats especialitzat en tràmits d’estrangeria, ajudem a particulars i empreses que necessiten ajuda en la regularització de la seva situació al país.

En un món canviant i cada cop més digitalitzat, podem realitzar tots els tràmits de forma ràpida i eficaç i evitar desplaçaments innecessaris. Ens encarreguem de tots els tràmits i d’obtenir la documentació necessària o de facilitar-ne l’obtenció al client si això no és legalment possible.

Independentment de les teves necessitats específiques, et podem proporcionar un assessorament legal experimentat i ben informat perquè els experts advocats del nostre bufet es comprometen a oferir un servei personalitzat i a treballar estretament amb els nostres clients per assolir els seus objectius.

Així que si necessiteu ajuda amb serveis relacionats amb lleis d’estrangeria, poseu-vos en contacte amb el nostre despatx avui mateix.

Preguntes freqüents

Sí, hi ha una gran varietat de permisos de residència que permeten regularitzar la teva situació. El més important per a poder-ho fer és el temps que has estat residint al país.

Actualment, hi ha el permís de resiència temporal i el permís de residència permanent. També hi ha diferents tipus de visats que s’adapten a situacions més concretes, com per exemple per a estudiar o per a emprendre.

El més habitual és tenir un permís de residència temporal i després accedir a la nacionalitat, però hi ha països que tenen signats convenis amb Espanya, i això permet en moltes ocasions avantatges a l’hora d’aconseguir la nacionalitat des d’un primer moment.

No, sempre és obligatori disposar d’un NIE/TIE o DNI, ja que la Seguretat Social no admet el número de Passaport per a poder donar d’alta un treballador.

Un cop presentada la sol·licitud, l’administració ha de resoldre en un termini de 3 mesos.

Aquests expedients depenen del Ministeri de Justícia, per tant, el temps per a resoldre és major, pot tardar fins a un any.

Sol·licitar un permís de residència és un tràmit telemàtic. Un cop rebem tota la documentació nosaltres ens encarreguem de validar-la i presentar-ho. Quan rebem la resolució favorable, et demanem la cita per anar a la Policia Nacional, on finalment et donaran el NIE/TIE.

Si la resposta de l’administració és negativa es pot recórrer.

Sí, la majoria de permisos tenen una taxa per tramitació.

No, únicament necessites fer l’examen d’Idioma i Cultura per a obtenir la Nacionalitat.

Ens vols contactar?

CONTACTAR

* Resposta en 24 hores.

Podem ajudarte.

Som un bufet d’advocats que t’entén i t’ajuda a assolir els teus objectius. En triar-nos, pots estar segur que rebràs l’ajuda i el suport que necessites quan més importa: des del principi fins al final, amb la nostra orientació a cada pas del camí.

¡Contacta amb nosaltres!

SOLICITAR CITA

* Resposta en 24 hores.