Finques Urbanes i Rústiques

Els problemes relacionats amb contractes de finques (urbanes o rústiques) són habituals, difícils de solucionar i cars, per l’elevat import de les operacions: finalitzacions de lloguers, contractes d’arres, compravenda, etc. Detectem, massa sovint, que molts d’aquets conflictes no existirien si s’hagués sol·licitat assessorament abans de signar els contractes i no després. Per això, si vols vendre o llogar un immoble, preparem els teus contractes per tal que puguis signar tranquil.

El nostre bufet ofereix un servei integral en relació a les finques urbanes i rústiques. Ajudem els clients a resoldre les qüestions legals que sorgeixen en comprar, vendre o arrendar aquestes propietats; així com en els problemes de límits de finques, veïnals, constructius o urbanístics, d’impostos, etc.

També assessorem els clients en qüestions relacionades amb el desenvolupament i la gestió immobiliària, així com amb els arrendaments comercials. A més, proporcionem orientació experta en qüestions relacionades amb els testaments i la planificació i la gestió del patrimoni.

Tant si necessites ajuda per a aturar una execució hipotecària o simplement assessorament sobre l’escriptura de préstec hipotecari, el nostre bufet és aquí per a ajudar-te.

Sabem que les relacions sòlides basades en la confiança són essencials per a l’èxit de la planificació patrimonial a llarg termini, i treballem de valent per a guanyar-nos la confiança dels nostres clients.

Així que, tant si vols comprar, vendre o llogar una propietat com si simplement estàs planejant el futur, truca’ns avui mateix.

Preguntes freqüents

Sí, l’important és disposar d’un contracte degudament revisat per professionals i, si són favorables als teus interessos, millor; per això també oferim la possibilitat de revisió de contracte facilitats per la part contrària.

Un contracte pel qual venedor i comprador s’obliguen a formalitzar una compra i venda en un temps determinat. S’hi pacten les condicions de venda i una entrega de quantitat per a assegurar l’operació futura. En cas d’incompliment del contracte per alguna de les parts, es generarà una indemnització compensatòria a favor de l’altre.

No, els contractes privats són vàlids. De totes maneres, per a poder inscriure el canvi de nom al Registre de la propietat sí que caldrà disposar d’una escriptura notarial i haver liquidat els impostos corresponents.

Tot i que és habitual que les parts no ho facin, i això no afecta la validesa del contracte, en realitat sí que s’hauria de liquidar un impost i s’haurien d’inscriure al Registre de la propietat. També cal dipositar les fiances a la Cambra de la propietat urbana que correspongui.

Des de Roca i Marzà advocats t’informarem i assessorarem sobre els impostos a liquidar i, si és del teu interès, et realitzarem el tràmit segons un preu acordat prèviament. També podem gestionar la inscripció al Registre de la propietat.

Ens vols contactar?

CONTACTAR

* Resposta en 24 hores laborables.

Podem ajudar-te.

Som un bufet d’advocats que t’entén i t’ajuda a assolir els teus objectius. En triar-nos, pots estar segur que rebràs l’ajuda i el suport que necessites quan més importa: des del principi fins al final, amb la nostra orientació a cada pas del camí.

¡Contacta amb nosaltres!

SOLICITAR CITA

* Resposta en 24 hores laborables.